Philip Pullman: La Belle Sauvage – A Por könyve 1.

Philip Pullman könyve: La Belle Sauvage - A Por könyve 1. | könyv borító

[limit_content length=”400″] A tizenegy éves Malcolm Polstead és daimónja, Asta a szüleivel él az Oxford környéki Pisztráng Fogadóban. A Temze folyó túloldalán – amelyen Malcolm gyakran hajózik imádott kenuján, a La Belle Sauvage-on – áll a Goodstow Apátság, az apácák otthona. Malcolm megtudja, hogy az apátságban féltve őriznek egy leány csecsemőt, Lyra Belaquát, akit többen is el akarnak rabolni. Közben a sűrű esőzések miatt az emberek soha nem tapasztalt árvíz közeledtéről beszélnek…”Mindig szerettem volna elmesélni, hogy Lyra hogyan került a Jordan Kollégiumba. Miközben ezen gondolkoztam, megjelent előttem egy hosszú történet, amely Lyra csecsemőkorában kezdődik és felnőttkorában végződik. Ebben a kötetben Lyra még kisbaba, a következőben pedig húsz éves.A harmadik és egyben utolsó résszel kapcsolatban lakat van a számon…” (Philip Pullman) [/limit_content]

A La Belle Sauvage – A Por könyve 1. című könyv egy 2017-ban megjelent, 479 oldalból álló, 14 éves kor felett, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Philip Pullman írt és a Ciceró Könyvstúdió Kft. adja ki a 9789634320593 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Philip Pullman: La Belle Sauvage – A Por könyve 1. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Philip Pullman: La Belle Sauvage – A Por könyve 1. PDF, La Belle Sauvage – A Por könyve 1. PDF letöltés, Philip Pullman: La Belle Sauvage – A Por könyve 1. ePUB, La Belle Sauvage – A Por könyve 1. ePUB letöltés, Philip Pullman: La Belle Sauvage – A Por könyve 1. Mobi, La Belle Sauvage – A Por könyve 1. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Philip Pullman további könyvei

Ciceró Könyvstúdió Kft. kiadó további könyvei

14 éves kor felett, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

479 oldalas könyvek

9789634320593 ISBN-számú könyvek

Összes könyv