Petrik Iván: Ki ölte meg Jean Cassinit?

Petrik Iván könyve: Ki ölte meg Jean Cassinit? | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

[limit_content length=”400″] “Csak ha ebből az örökkévalósággal fenyegetett mozdulatlanságból kifordulok, s félrehúzom a nagyra nőtt, csillogó zöld leveleket, látom a hatalmas mérleget. Egyik oldalára már felhalmozták a tíz tengeralattjárót…” [/limit_content]

A Ki ölte meg Jean Cassinit? című könyv egy 2011-ban megjelent, 308 oldalból álló, Irodalom kategóriájú könyv, melyet Petrik Iván írt és a Liget Műhely Alapítvány adja ki a 9789639363762 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Petrik Iván: Ki ölte meg Jean Cassinit? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Petrik Iván: Ki ölte meg Jean Cassinit? PDF, Ki ölte meg Jean Cassinit? PDF letöltés, Petrik Iván: Ki ölte meg Jean Cassinit? ePUB, Ki ölte meg Jean Cassinit? ePUB letöltés, Petrik Iván: Ki ölte meg Jean Cassinit? Mobi, Ki ölte meg Jean Cassinit? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Petrik Iván további könyvei

Liget Műhely Alapítvány kiadó további könyvei

Irodalom kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

308 oldalas könyvek

9789639363762 ISBN-számú könyvek

Összes könyv