Peter Sanawad: Hívószó – Hollóvér 1.

Peter Sanawad könyve: Hívószó - Hollóvér 1. | könyv borító

[limit_content length=”400″] A XVIII. század második felében viharfellegek gyülekeznek Európa felett. Bármelyik pillanatban háború robbanhat ki a hatalom- és területéhes birodalmak között, a hivatalos tárgyalások hátterében pedig egyesek ármánykodással igyekeznek saját kedvük szerint alakítani az eseményeket.Egy mit sem sejtő, kisemmizett pozsonyi árva, Regina, a véletlenek különös összjátéka folytán a történések közepébe csöppen. Rejtély, milyen szerepet szánt neki a sors, ám a bátor leány, kinek ereiben büszke őseinek vére folyik, nekiáll, hogy tegyen valamit népéért, barátaiért, elkerülendő a fenyegető tragédiát.Az élet különös szövetségeseket sodor az útjába: két jóravaló, kényszerből tolvajjá vált társa mellett egy furcsa tudós válik pártfogójává, aki mögött összesúgnak az emberek azt tartják, mágiát űz, s tán az ördöggel cimborál. Az egyszerű népek azonban nem is sejtik, hogy az igazi fenyegetést nem a számukra oly idegen tudomány hordozza. A sötét erők a mélyben munkálkodnak, s egy becsvágyó főúr elképzelhetetlen hatalmat szándékozik életre hívniVajon a kis csapat képes lehet rá, hogy kifürkéssze a titkot, s még idejében megállítsa a veszedelmet? S elegendő-e a szívükben lakozó bátorság, hogy szembeszálljanak akár a túlvilág erőivel is? [/limit_content]

A Hívószó – Hollóvér 1. című könyv egy 2014-ban megjelent, 132 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Peter Sanawad írt és a Főnix Könyvműhely adja ki a 9789637051647 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Peter Sanawad: Hívószó – Hollóvér 1. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Peter Sanawad: Hívószó – Hollóvér 1. PDF, Hívószó – Hollóvér 1. PDF letöltés, Peter Sanawad: Hívószó – Hollóvér 1. ePUB, Hívószó – Hollóvér 1. ePUB letöltés, Peter Sanawad: Hívószó – Hollóvér 1. Mobi, Hívószó – Hollóvér 1. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Peter Sanawad további könyvei

Főnix Könyvműhely kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

132 oldalas könyvek

9789637051647 ISBN-számú könyvek

Összes könyv