Peter Mayle: Bor, mámor, Provence

Peter Mayle könyve: Bor, mámor, Provence | könyv borító

[limit_content length=”400″] A regény alapján készült az elbűvölő vígjáték Marion Cotillard és Russell Crowe főszereplésével. Max Skinner élete gyökeresen megváltozik, amikor főnöke lenyúlja legfontosabb üzleti partnerét. A londoni bankár hirtelen ötlettől vezérelve Provence-ba utazik, hogy szemügyre vegye örökségét: nemrég ugyanis egy jókora provence-i szőlőbirtokot örökölt nagybácsikájától. Max boldogan adja át magát a táj, a napsütés és a hamisítatlan dél-francia konyha vonzásának, ám váratlanul egy gyönyörű fiatal nő toppan be az életébe Kaliforniából… Peter Mayle nagyszerű regénye a bortermelés roppantul jövedelmező és kegyetlen versenyt diktáló világáról szól, a helyszíne pedig mi más is lehetne, mint a kedves helyi lakosokkal és érzéki csodákkal teli Provence. A magával ragadó, romantikus olvasmány könnyű, mint egy pohár hűs bor megfűszerezve barátsággal, titkokkal, egy csipetnyi nyomozással és szenvedélyes tánccal. [/limit_content]

A Bor, mámor, Provence című könyv egy 2019-ban megjelent, 296 oldalból álló, Angolszász, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyv, melyet Peter Mayle írt és a Partvonal Könyvkiadó adja ki a 9786155783562 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Peter Mayle: Bor, mámor, Provence egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Peter Mayle: Bor, mámor, Provence PDF, Bor, mámor, Provence PDF letöltés, Peter Mayle: Bor, mámor, Provence ePUB, Bor, mámor, Provence ePUB letöltés, Peter Mayle: Bor, mámor, Provence Mobi, Bor, mámor, Provence Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Peter Mayle további könyvei

Partvonal Könyvkiadó kiadó további könyvei

Angolszász, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

296 oldalas könyvek

9786155783562 ISBN-számú könyvek

Összes könyv