Patyi Árpád: Az egészség konyhája

Patyi Árpád, Korpádi Péter könyve: Az egészség konyhája | könyv borító

[limit_content length=”400″] A szakácskönyv-sorozat színes fotókkal illusztrált negyedik kötete az egészséges életmód egyik alappilléréről, az egészséges konyháról szól. A szerző arról az életfelfogásáról vall a könyv bevezetőjében, hogy a főzés gondolkodásunk, az élethez való viszonyunk tükre, mely egyéniségünkről, életigenlésünkről számos apró dolgot elárul. A filozofikus hangvételű, de az egészséges életmóddal és táplálkozással kapcsolatos konkrét tudnivalókat sem nélkülöző bevezető után ötven ínycsiklandó, ám könnyű étel és ital receptjét találja az érdeklődő. A rendkívül sokrétű válogatásban levesek, előételek, saláták, könnyű főételek, desszertek, gyümölcs- és zöldségitalok egyaránt szerepelnek. Közös jellemzőjük, hogy megfelelnek az egészséges táplálkozás követelményeinek mind alapanyagaikat, mind az elkészítés módját tekintve, emellett gazdag és változatos ízeket kínálnak. [/limit_content]

A Az egészség konyhája című könyv egy 2006-ban megjelent, 112 oldalból álló, Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Korpádi Péter, Patyi Árpád írt és a Medicina Könyvkiadó adja ki a 9789632260129 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Korpádi Péter, Patyi Árpád: Az egészség konyhája egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Korpádi Péter, Patyi Árpád: Az egészség konyhája PDF, Az egészség konyhája PDF letöltés, Korpádi Péter, Patyi Árpád: Az egészség konyhája ePUB, Az egészség konyhája ePUB letöltés, Korpádi Péter, Patyi Árpád: Az egészség konyhája Mobi, Az egészség konyhája Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Korpádi Péter, Patyi Árpád további könyvei

Medicina Könyvkiadó kiadó további könyvei

Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2006-ban megjelent könyvek

112 oldalas könyvek

9789632260129 ISBN-számú könyvek

Összes könyv