Patrizia Rinaldi: Piano forte

Patrizia Rinaldi könyve: Piano forte | könyv borító

[limit_content length=”400″] A kisregény színhelye egy kisváros, egy hely a világban, ahol az egyetlen lehetőség a törvénytisztelet, és a lázadás egyetlen megengedett módja: igaz emberként cselekedni. Néhány gyereket és fiatal zongoratanárukat (elválaszthatatlan korcs kutyájával, Eneával együtt) földrengés zárja el a külvilágtól: rájuk omlik az iskola.Feszültséggel és izgalommal terhes napok következnek, amelyekben kiderülnek a gyengeségek, de kiből-kiből új, nem sejtett képességek és erőforrások is előbukkannak. Végül az érzelmek, a barátság, a zene és az életszeretet ereje kerekedik felül.A szerző(k)ről: Patrizia Rinaldi (1960-) regényével a következő díjakat nyerte el: Premio Elsa Morante Ragazzi, Premio Nazionale di Letteratura per ragazzi “Mariele Ventre [/limit_content]

A Piano forte című könyv egy 2013-ban megjelent, 168 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Patrizia Rinaldi írt és a Pongrác Kiadó adja ki a 9786155131394 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Patrizia Rinaldi: Piano forte egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Patrizia Rinaldi: Piano forte PDF, Piano forte PDF letöltés, Patrizia Rinaldi: Piano forte ePUB, Piano forte ePUB letöltés, Patrizia Rinaldi: Piano forte Mobi, Piano forte Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Patrizia Rinaldi további könyvei

Pongrác Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

168 oldalas könyvek

9786155131394 ISBN-számú könyvek

Összes könyv