Patrick McKeown: A légzés ereje – Oxigén Program: Edzésmódszer, amivel egészségesebb, vékonyabb és edzettebb leszel

Patrick McKeown könyve: A légzés ereje - Oxigén Program: Edzésmódszer, amivel egészségesebb, vékonyabb és edzettebb leszel | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ki ne szeretne egészségesebb, fittebb és karcsúbb lenni! Az általános erőnlét és az egészség megőrzésének és javításának azonban a közismert, mindennapi gátló tényezők mellett van egy gyakori, ám a nagyközönség előtt mégis szinte ismeretlen akadálya: a krónikus túllégzés. Tudtunkon kívül kétszer-háromszor annyi levegőt lélegzünk be, mint amennyire szükségünk lenne – ez pedig nemcsak hogy rosszabb átalános állapothoz, de olyan egészségügyi problémák kialakulásához vezet, mint az asztma, a szorongás, a krónikus fáradtság, az álmatlanság, az elhízás.Ki gondolná, hogy mindezeken a bajokon egyszerű, ám tudományosan alátámasztott légzéstechnikákkal úrrá lehetsz! Patrick McKeown légzéskutató tanácsait megfogadva, és a könnyen alkalmazható technikákat elsajátítva változtathatsz a légzéseden, s így igen rövid idő alatt növelheted az aktív izmokhoz és a szervekhez jutó oxigén mennyiségét. Akár maximális teljesítményre törekvő élsportoló, akár jobb erőnlétre és egészségre vágyó átlagember vagy, a könyvben ismertetett légzőgyakorlatokkal- maximalizálhatod bármely fitneszprogram előnyeit;- szimulálhatod a nagy magasságban végzett edzést a sportteljesítményed fokozása érdekében;- javíthatsz az alvásod minőségén és a koncentrációs képességeden;- megszüntetheted az asztma tüneteit;- csökkentheted a magas stressz-szintedet;- különösebb erőfeszítés nélkül fogyhatsz, és meg is tudod tartani az így elért súlyodat.Ne feledd, az egészség, az erőnlét és fogyás titka a légzésedben rejlik!PATRICK MCKEOWN légzéskutató az általa kidolgozott alapelvek és gyakorlatok alkalmazásával ezreknek segített már sportteljesítményük és egészségi állapotuk javításában. Ő maga is így küzdötte le az asztmáját és az alvás közben jelentkező rendellenes légzését. Módszerét szüntelenül tökéletesíti és bővíti, s gyakran tart előadásokat szülőhazájában, Írországban, Európában, Észak-Amerikában és Ausztráliában arról, hogyan lehet a légzés segítségével kiaknázni a mindannyiunkban ott rejlő potenciált. [/limit_content]

A A légzés ereje – Oxigén Program: Edzésmódszer, amivel egészségesebb, vékonyabb és edzettebb leszel című könyv egy 2017-ban megjelent, 312 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Patrick McKeown írt és a Jaffa Kiadó adja ki a 9786155609961 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Patrick McKeown: A légzés ereje – Oxigén Program: Edzésmódszer, amivel egészségesebb, vékonyabb és edzettebb leszel egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Patrick McKeown: A légzés ereje – Oxigén Program: Edzésmódszer, amivel egészségesebb, vékonyabb és edzettebb leszel PDF, A légzés ereje – Oxigén Program: Edzésmódszer, amivel egészségesebb, vékonyabb és edzettebb leszel PDF letöltés, Patrick McKeown: A légzés ereje – Oxigén Program: Edzésmódszer, amivel egészségesebb, vékonyabb és edzettebb leszel ePUB, A légzés ereje – Oxigén Program: Edzésmódszer, amivel egészségesebb, vékonyabb és edzettebb leszel ePUB letöltés, Patrick McKeown: A légzés ereje – Oxigén Program: Edzésmódszer, amivel egészségesebb, vékonyabb és edzettebb leszel Mobi, A légzés ereje – Oxigén Program: Edzésmódszer, amivel egészségesebb, vékonyabb és edzettebb leszel Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Patrick McKeown további könyvei

Jaffa Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

312 oldalas könyvek

9786155609961 ISBN-számú könyvek

Összes könyv