Patricia Evans: Szavakkal verve – Szóbeli erőszak a párkapcsolatokban

Patricia Evans könyve: Szavakkal verve - Szóbeli erőszak a párkapcsolatokban | könyv borító

[limit_content length=”400″] Mit tehet egy nő, ha a párja unos-untalan szóbelileg bántalmazza: letorkolja, leszólja, lekezeli, megalázza őt? Egyáltalán: ha felismeri, hogy egy párkapcsolat nemcsak tettleges, hanem szóbeli bántalmazással is tönkretehető? Hogyan változtathat partnere szavakkal verő, egyszerre védekező és támadó magatartásán? Miként döntheti el, hogy kapcsolata még menthető vagy már nem érdemes több energiát vesztegetnie rá? Ezekre a kérdésekre válaszol ez a könyv, melynek neves amerikai szerzője rendszerezi az olvasó számára a szóbeli bántások, a szavakkal való visszaélés lehetséges változatait, az ilyen problémákkal teli, ám megfelelő tudatossággal még életképessé tehető kapcsolatoktól a végképp menthetetlen kapcsolatokig. Mivel a bántalmazó párkapcsolatokban a fizikai erőszakot rendszerint szóbeli bántalmazás előzi meg, a rendszeres verbális erőszak észlelése különösen fontos a másik feletti uralkodásra hajlamos ember korai felismeréséhez. A megelőzésen túl a könyv gyakorlati ötleteket is ad a személyes biztonság kialakításához és – amennyiben ez lehetséges – a szóbeli erőszak fegyverével élő partner magatartásának megváltoztatásához. A TŰZ-HELY KÖNYVEK sorozat a nők és a társadalom, valamint a nők elleni erőszak témáit járja körül. Jelen kötet a sorozat harmadik darabja. [/limit_content]

A Szavakkal verve – Szóbeli erőszak a párkapcsolatokban című könyv egy 2012-ban megjelent, 242 oldalból álló, Szociálpszichológia, társas kapcsolatok, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyv, melyet Patricia Evans írt és a Háttér Kiadó adja ki a 9786155124686 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Patricia Evans: Szavakkal verve – Szóbeli erőszak a párkapcsolatokban egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Patricia Evans: Szavakkal verve – Szóbeli erőszak a párkapcsolatokban PDF, Szavakkal verve – Szóbeli erőszak a párkapcsolatokban PDF letöltés, Patricia Evans: Szavakkal verve – Szóbeli erőszak a párkapcsolatokban ePUB, Szavakkal verve – Szóbeli erőszak a párkapcsolatokban ePUB letöltés, Patricia Evans: Szavakkal verve – Szóbeli erőszak a párkapcsolatokban Mobi, Szavakkal verve – Szóbeli erőszak a párkapcsolatokban Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Patricia Evans további könyvei

Háttér Kiadó kiadó további könyvei

Szociálpszichológia, társas kapcsolatok, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

242 oldalas könyvek

9786155124686 ISBN-számú könyvek

Összes könyv