Passuth László: Sasnak körme között

Passuth László könyve: Sasnak körme között | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A mindvégig lebilincselő olvasmány hitelt érdemlően vetíti elénk a magyar történelem egyik tragikus korszakát. A korszak, melynek történetét gazdag ecsetvonással festi az író: a vasvári békétől II. Rákóczi Ferenc zászlóbontásáig ível. A Zrínyiek Csáktornyán háborogván a gyalázatos béke ellen, a francia királlyal való szövetség gondolatát szövögetik; hasonló céllal indul Velencébe Zrínyi Péter felesége, Frangepán Katalin és leányuk, Ilona. A külsejében és szellemében egyaránt rendkívüli lányt korán bevonják országos dolgok megbeszélésébe, s Miklós bán váratlan halála után valósággal Zrinyi Miklós méltó örökösének tekintik. Ilona bátran vállalja is sorsát: házasságra lép az ország leggazdagabb főurával, Rákóczi Ferenccel. (cgi.t-online.hu/ilegeza nyomán) [/limit_content]

A Sasnak körme között című könyv egy 2006-ban megjelent, 584 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom, Történelmi regények kategóriájú könyv, melyet Passuth László írt és a Athenaeum 2000 Kiadó adja ki a 9789639615304 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Passuth László: Sasnak körme között egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Passuth László: Sasnak körme között PDF, Sasnak körme között PDF letöltés, Passuth László: Sasnak körme között ePUB, Sasnak körme között ePUB letöltés, Passuth László: Sasnak körme között Mobi, Sasnak körme között Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Passuth László további könyvei

Athenaeum 2000 Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom, Történelmi regények kategóriájú könyvek

2006-ban megjelent könyvek

584 oldalas könyvek

9789639615304 ISBN-számú könyvek

Összes könyv