Parádi Orsolya: Pandala Islands

Parádi Orsolya könyve: Pandala Islands | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Orsolya Parádi’s sumptuous colouring book takes us on a tantalising tour of the Pandala Islands. A journey into this wonderful world, where we provide colour to its incredible characters and splendiferous settings, is a journey of artistic concentration and meditative relaxation as we take a welcome break from the stresses and strains of everyday life. The first work of its kind from a Hungarian artist, this is a meditative colouring book designed for adults. Every single detail is unique and drawn by hand, helping to create a sense of inner calm and relaxation.Pandala is a word of my own invention formed from the Greek word pan and the Sanskrit word mandala, and is designed to describe a world where creatures live in perfect harmony with their natural surroundings. When I was creating this colouring book, I immersed myself in the mystical world motifs and incorporated as much detail as I could to make it a fascinating feast to colour with time to reflect on the beauty of the world around us! Orsolya Parádi [/limit_content]

A Pandala Islands című könyv egy 2016-ban megjelent, 32 oldalból álló, Felnőtt színezők, Hobbi kategóriájú könyv, melyet Parádi Orsolya írt és a KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT adja ki a 9786155541797 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Parádi Orsolya: Pandala Islands egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Parádi Orsolya: Pandala Islands PDF, Pandala Islands PDF letöltés, Parádi Orsolya: Pandala Islands ePUB, Pandala Islands ePUB letöltés, Parádi Orsolya: Pandala Islands Mobi, Pandala Islands Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Parádi Orsolya további könyvei

KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT kiadó további könyvei

Felnőtt színezők, Hobbi kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9786155541797 ISBN-számú könyvek

Összes könyv