Pam Johnson-Benett: Cicaharc – Hogyan őrizd meg a békét, ha egynél több macskád van

Pam Johnson-Benett könyve: Cicaharc - Hogyan őrizd meg a békét, ha egynél több macskád van | könyv borító

[limit_content length=”400″] A cicáid gyakran összeakasztják a bajszukat? Nincs ok pánikra, a Cicaharc hatékony megoldást kínál a problémáidra. Bár a macskákat sokan magányos állatoknak tartják, Pam Johnson-Bennett elárulja, hogyan alakíthatsz ki olyan környezetet az otthonodban, amelyben több kedvenced is békésen megfér egymással és gazdáival. Elmagyarázza a felségterület, valamint a macskák közötti alá-fölé rendeltségi viszonyon alapuló kifinomult kommunikáció jelentőségét, és segít értelmezni a sok bosszúságot okozó helytelen viselkedésmintákat. Rámutat, hogyan enyhítheted az állatok közötti feszültségeket, előzheted meg a váratlan összecsapásokat, miképpen kovácsolhatsz közösséggé különböző korú és természetű cicákat, milyen eszközökkel segíthetsz a “klán” idős fejének, vagy miként enyhítheted a kedvenceidet érő elkerülhetetlen stresszhatásokat. A Cicaharc információk gazdag tárházát nyújtó kötet, amelyet a kicsi és nagy “kolóniákat” gondozó, kezdő és tapasztalt macskatartók egyaránt haszonnal és élvezettel forgathatnak. “A Cicaharc hatalmas segítséget jelent minden többmacskás gazdinak… Átfogó útmutató közérthető, olvasmányos nyelven.” Dr. Marty Becker, az ABC TV Good Morning America című műsorának állatorvos szakértője, a Stresszoldás kutyáknak című könyv társszerzője PAM JOHNSON-BENNETT neves macskaviselkedés-szakértő. A Nat Geo Wild és az Animal Planet tévécsatornákon Psycho Kitty címmel vezetett műsort. Számos elismerésben részesült, többek között elnyerte a Winn Feline Awardot, az Állatviselkedési Tanácsadók Nemzetközi Közössége macskaszekciójának díját, illetve több alkalommal díjazta a Macskaszakírók Amerikai Egyesülete is. Tanácsadással foglalkozó cége a Tennessee állambeli Nashville-ben működik. [/limit_content]

A Cicaharc – Hogyan őrizd meg a békét, ha egynél több macskád van című könyv egy 2019-ban megjelent, 285 oldalból álló, Hobbi, Kisállatok, Macska kategóriájú könyv, melyet Pam Johnson-Benett írt és a Jaffa Kiadó adja ki a 9789634751649 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Pam Johnson-Benett: Cicaharc – Hogyan őrizd meg a békét, ha egynél több macskád van egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Pam Johnson-Benett: Cicaharc – Hogyan őrizd meg a békét, ha egynél több macskád van PDF, Cicaharc – Hogyan őrizd meg a békét, ha egynél több macskád van PDF letöltés, Pam Johnson-Benett: Cicaharc – Hogyan őrizd meg a békét, ha egynél több macskád van ePUB, Cicaharc – Hogyan őrizd meg a békét, ha egynél több macskád van ePUB letöltés, Pam Johnson-Benett: Cicaharc – Hogyan őrizd meg a békét, ha egynél több macskád van Mobi, Cicaharc – Hogyan őrizd meg a békét, ha egynél több macskád van Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Pam Johnson-Benett további könyvei

Jaffa Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kisállatok, Macska kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

285 oldalas könyvek

9789634751649 ISBN-számú könyvek

Összes könyv