Palkó Tibor: Háromlábú lovat etető lány

Palkó Tibor, L. Simon László könyve: Háromlábú lovat etető lány | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

[limit_content length=”400″] Húsz rajz húsz rövid szöveg kíséretében: ezt rejti Palkó Tibor és L. Simon László közös kötete. Egy képzőművész ceruzanyomainak lehetséges olvasatát, egy történetté összeálló mozaikot. Vagy éppen egy darabjaira széteső történetet. Az elbeszélés helyét kitöltő képeket. Palkó Tibor képzőművész 1959-ben született Budapesten. Tanulmányait a Magyar Képzőművészeti Főiskola festő szakán végezte. Tagja a Block csoportnak és a MAMÜ Társaságnak, a Szent István Egyetem Alkalmazott Bölcsészeti Karának főiskolai tanára. Munkácsy-díjas. L. Simon László író, szerkesztő 1972-ben született Budapesten. Az ELTE magyar-történelem szakán végzett. A Magyar Írószövetség titkára. Legutóbbi, Japán hajtás című kötete 2008-ban jelent meg. József Attila-díjas. [/limit_content]

A Háromlábú lovat etető lány című könyv egy 2009-ban megjelent, 48 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet L. Simon László, Palkó Tibor írt és a Magyar Műhely Kiadó adja ki a 9789637596681 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a L. Simon László, Palkó Tibor: Háromlábú lovat etető lány egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: L. Simon László, Palkó Tibor: Háromlábú lovat etető lány PDF, Háromlábú lovat etető lány PDF letöltés, L. Simon László, Palkó Tibor: Háromlábú lovat etető lány ePUB, Háromlábú lovat etető lány ePUB letöltés, L. Simon László, Palkó Tibor: Háromlábú lovat etető lány Mobi, Háromlábú lovat etető lány Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

L. Simon László, Palkó Tibor további könyvei

Magyar Műhely Kiadó kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

48 oldalas könyvek

9789637596681 ISBN-számú könyvek

Összes könyv