Pálfy Miklós: Francia-Magyar szótár nyelvtanulóknak

Pálfy Miklós könyve: Francia-Magyar szótár nyelvtanulóknak | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A szótár célzottan a nyelvtanulók számára szerkesztve közel 45 000 címszót és kifejezést tartalmaz 624 oldalon. Az aktuális szókincs az élet minden területéről, a gazdag példaanyag és a részletes nyelvtani információk hasznos segítséget nyújtanak az eredményes kommunikációhoz. [/limit_content]

A Francia-Magyar szótár nyelvtanulóknak című könyv egy 2007-ban megjelent, 624 oldalból álló, Francia, Szótár, nyelvkönyv kategóriájú könyv, melyet Pálfy Miklós írt és a Grimm Kiadó adja ki a 9789637460340 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Pálfy Miklós: Francia-Magyar szótár nyelvtanulóknak egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Pálfy Miklós: Francia-Magyar szótár nyelvtanulóknak PDF, Francia-Magyar szótár nyelvtanulóknak PDF letöltés, Pálfy Miklós: Francia-Magyar szótár nyelvtanulóknak ePUB, Francia-Magyar szótár nyelvtanulóknak ePUB letöltés, Pálfy Miklós: Francia-Magyar szótár nyelvtanulóknak Mobi, Francia-Magyar szótár nyelvtanulóknak Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Pálfy Miklós további könyvei

Grimm Kiadó kiadó további könyvei

Francia, Szótár, nyelvkönyv kategóriájú könyvek

2007-ban megjelent könyvek

624 oldalas könyvek

9789637460340 ISBN-számú könyvek

Összes könyv