P. Szűcs Julianna: A lepel alatt

P. Szűcs Julianna könyve: A lepel alatt | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Az én alapformámat az elmúlt száz év magyar világának önazonossága hozta létre. Egy redszersemleges, pontosabban egy rendszerek alatti és rendszerek fölötti sziklánál szilárdabb anyag, amelynek matériája – értelmezésem szerint – a diktatúrák és demokráciák furcsa elegyéből keletkezett, és amely lényegében egyezik a tekintélyelvű magyar társadalom fundamentumával. Ennek az alapformának a fazonja attól biztosan nem alakul, hogy milyen huzatot húznak rá. (…) Megfigyeléseim szerint egyenlőre sem természetes kopás, sem mesterséges beavatkozás az alapforma lényegén nem változtatott. (…) E megfigyelések jegyében szerkesztettem össze írásaim töbnyire havi- és napilapokban megjelent részét oly módon, hogy a burokkal ellátott masszívumot, a művészettel behúzott tekintélyelvű társadalmat fölülnézetben is láttassam, a részleteiről is tudósítsak, a keresztmetszet is kibontakozzék, és a perspektívával se maradjak adós. [/limit_content]

A A lepel alatt című könyv egy 2001-ban megjelent, 235 oldalból álló, Művészet, Művészettörténet kategóriájú könyv, melyet P. Szűcs Julianna írt és a Helikon Kiadó Kft. adja ki a 9789632086941 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a P. Szűcs Julianna: A lepel alatt egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: P. Szűcs Julianna: A lepel alatt PDF, A lepel alatt PDF letöltés, P. Szűcs Julianna: A lepel alatt ePUB, A lepel alatt ePUB letöltés, P. Szűcs Julianna: A lepel alatt Mobi, A lepel alatt Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

P. Szűcs Julianna további könyvei

Helikon Kiadó Kft. kiadó további könyvei

Művészet, Művészettörténet kategóriájú könyvek

2001-ban megjelent könyvek

235 oldalas könyvek

9789632086941 ISBN-számú könyvek

Összes könyv