Osgyáni Gabriella: Laktózmentes receptek

Osgyáni Gabriella könyve: Laktózmentes receptek | könyv borító

[limit_content length=”400″] Remélem, hogy nem csak a laktózérzékenyek lelik örömüket ebben a receptes könyvben hanem bárki más is, aki szeretne egészségesen táplálkozni vagy új ízeket kipróbálni. [/limit_content]

A Laktózmentes receptek című könyv egy 2018-ban megjelent, 144 oldalból álló, Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Osgyáni Gabriella írt és a Wexy-Nova Kft. adja ki a 9786155655647 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Osgyáni Gabriella: Laktózmentes receptek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Osgyáni Gabriella: Laktózmentes receptek PDF, Laktózmentes receptek PDF letöltés, Osgyáni Gabriella: Laktózmentes receptek ePUB, Laktózmentes receptek ePUB letöltés, Osgyáni Gabriella: Laktózmentes receptek Mobi, Laktózmentes receptek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Osgyáni Gabriella további könyvei

Wexy-Nova Kft. kiadó további könyvei

Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

144 oldalas könyvek

9786155655647 ISBN-számú könyvek

Összes könyv