Orosz T. Csaba: Lehettünk volna Istenek

Orosz T. Csaba könyve: Lehettünk volna Istenek | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Ez a könyv egy elképzelt, mégis hiteles múltba kalauzolja olvasóit. Zoltán, a könyv főhőse napjainkban éli a programozók hajszolt életét. Leszerelt katonatisztként rajong a magyar történelem középkori világáért és annak hőseiért. Egy napon megadatik neki a csoda. Internetes böngészése során egy érdekes fájlra bukkan, amelynek segítségével váratlanul a XIII. századi Magyarországon találja magát. Elmondhatja-e a múlt embereinek a közelgő pusztulást? Megváltoztathatja-e a történelmet, ezzel megóvva az országot a tatárjárás borzalmaitól? Hogyan áll helyt egy korunkbeli ember a középkor forgatagában? [/limit_content]

A Lehettünk volna Istenek című könyv egy 2008-ban megjelent, 132 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom, Próza kategóriájú könyv, melyet Orosz T. Csaba írt és a Ad Librum Kiadó adja ki a 9789639888401 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Orosz T. Csaba: Lehettünk volna Istenek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Orosz T. Csaba: Lehettünk volna Istenek PDF, Lehettünk volna Istenek PDF letöltés, Orosz T. Csaba: Lehettünk volna Istenek ePUB, Lehettünk volna Istenek ePUB letöltés, Orosz T. Csaba: Lehettünk volna Istenek Mobi, Lehettünk volna Istenek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Orosz T. Csaba további könyvei

Ad Librum Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom, Próza kategóriájú könyvek

2008-ban megjelent könyvek

132 oldalas könyvek

9789639888401 ISBN-számú könyvek

Összes könyv