Oriana Fallaci: Az utolsó interjú – Az apokalipszis – Illiberális, inkorrekt, igaz

Oriana Fallaci könyve: Az utolsó interjú - Az apokalipszis - Illiberális, inkorrekt, igaz | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Harag – trilógia befejező kötete [/limit_content]

A Az utolsó interjú – Az apokalipszis – Illiberális, inkorrekt, igaz című könyv egy 2016-ban megjelent, 222 oldalból álló, Politika, Történelem kategóriájú könyv, melyet Oriana Fallaci írt és a MŰVELT NÉP KÖNYVKIADÓ KFT adja ki a 9786155617096 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Oriana Fallaci: Az utolsó interjú – Az apokalipszis – Illiberális, inkorrekt, igaz egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Oriana Fallaci: Az utolsó interjú – Az apokalipszis – Illiberális, inkorrekt, igaz PDF, Az utolsó interjú – Az apokalipszis – Illiberális, inkorrekt, igaz PDF letöltés, Oriana Fallaci: Az utolsó interjú – Az apokalipszis – Illiberális, inkorrekt, igaz ePUB, Az utolsó interjú – Az apokalipszis – Illiberális, inkorrekt, igaz ePUB letöltés, Oriana Fallaci: Az utolsó interjú – Az apokalipszis – Illiberális, inkorrekt, igaz Mobi, Az utolsó interjú – Az apokalipszis – Illiberális, inkorrekt, igaz Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Oriana Fallaci további könyvei

MŰVELT NÉP KÖNYVKIADÓ KFT kiadó további könyvei

Politika, Történelem kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

222 oldalas könyvek

9786155617096 ISBN-számú könyvek

Összes könyv