Orbán Gábor: A Viszkis és én – A Viszkis társa szerint a valóságban semmi nem úgy történt

Orbán Gábor könyve: A Viszkis és én - A Viszkis társa szerint a valóságban semmi nem úgy történt | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Viszkis társaként Orbán Gábor tizenhárom bankrablást követett el, nyolc évet töltött fegyházban. Ambrus Attilát ő beszélte rá az első igazi bankrablásra. A kétezres években elkezdett, de csak egy évtizeddel később befejezett visszaemlékezéseinek megírását eredetileg ezzel indokolta: “Elegem lett a Viszkis hazugságaiból!”. Az eredmény több lett ennek bizonyításánál, noha a Kis Viszkisként is ismert szerző beszámolója alapján se az utolsó meló, se a lebukás, se a bírósági eljárás nem úgy történt, ahogyan azt a Viszkis állítja. Orbán, aki magát is önkritikusan ábrázolja a könyvben, volt tettestársát nagyon is esendő emberként, nagyon is hús-vér figuraként mutatja be.A klotyót ebben a könyvben egyszer sem hívják toiletnek. Az viszont megtudható, hogy a sitten kiből és miért lesz csicskás, és kiből lesz nagymenő. Meg hogy utóbbiak milyen féket használnak a perverz aktusokra kényszerített köcsög bosszújának elkerülésére. Meg még az is, hogyan lehet egy év elzárást kapni mobiltelefon használatáért. Orbán a legjobb bűnügyi riporterekére emlékeztetően pörgős és olvasmányos stílusban képes előadni a viszkis rablások krónikáját, majd a jogerős ítéletet megelőző és követő börtönélményeket. Aztán, amikor a részletek egy nagyobb képpé állnak össze, láthatóvá válik a 21. századi magyar Gulág. Így lesz ez a könyv hiteles portré a rendszerváltás utáni Magyarország talán legkevésbé ismert arcáról. [/limit_content]

A A Viszkis és én – A Viszkis társa szerint a valóságban semmi nem úgy történt című könyv egy 2016-ban megjelent, 327 oldalból álló, Irodalom, Riportkönyv, tényirodalom kategóriájú könyv, melyet Orbán Gábor írt és a Atlantic Press Kiadó adja ki a 9786155332920 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Orbán Gábor: A Viszkis és én – A Viszkis társa szerint a valóságban semmi nem úgy történt egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Orbán Gábor: A Viszkis és én – A Viszkis társa szerint a valóságban semmi nem úgy történt PDF, A Viszkis és én – A Viszkis társa szerint a valóságban semmi nem úgy történt PDF letöltés, Orbán Gábor: A Viszkis és én – A Viszkis társa szerint a valóságban semmi nem úgy történt ePUB, A Viszkis és én – A Viszkis társa szerint a valóságban semmi nem úgy történt ePUB letöltés, Orbán Gábor: A Viszkis és én – A Viszkis társa szerint a valóságban semmi nem úgy történt Mobi, A Viszkis és én – A Viszkis társa szerint a valóságban semmi nem úgy történt Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Orbán Gábor további könyvei

Atlantic Press Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom, Riportkönyv, tényirodalom kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

327 oldalas könyvek

9786155332920 ISBN-számú könyvek

Összes könyv