Oravecz Nóra: 99 léleksimogató gondolat

Oravecz Nóra könyve: 99 léleksimogató gondolat | könyv borító

[limit_content length=”400″] “Az írás hatalmas erővel bír. Idegenek szívét érintheted meg általa, kitörölheted magadból a fájdalmat, színt vihetsz mások életébe.” Oravecz Nóra közel 75 ezer rajongóját lelkesíti és motiválja nap mint nap a Facebook-oldalán. Blogját hetente közel félmillió ember olvassa, egyes posztjait több ezren lájkolják, bejegyzéseit sok magyar híresség is követi.Most összegyűjtötte neked 99 legnépszerűbb gondolatát egy gyönyörű kis kötetbe, hogy magaddal vihesd bárhová, ott legyen mindig a kezed ügyében, ha szükséged van rá, és hogy odaajándékozhasd azoknak, akiket szeretsz! [/limit_content]

A 99 léleksimogató gondolat című könyv egy 2013-ban megjelent, 112 oldalból álló, Antológiák Antológiák, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Antológiák Irodalom Szépirodalom kategóriájú könyv, melyet Oravecz Nóra írt és a Libri Könyvkiadó adja ki a 9789633103326 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Oravecz Nóra: 99 léleksimogató gondolat egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Oravecz Nóra: 99 léleksimogató gondolat PDF, 99 léleksimogató gondolat PDF letöltés, Oravecz Nóra: 99 léleksimogató gondolat ePUB, 99 léleksimogató gondolat ePUB letöltés, Oravecz Nóra: 99 léleksimogató gondolat Mobi, 99 léleksimogató gondolat Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Oravecz Nóra további könyvei

Libri Könyvkiadó kiadó további könyvei

Antológiák Antológiák, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Antológiák Irodalom Szépirodalom kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

112 oldalas könyvek

9789633103326 ISBN-számú könyvek

Összes könyv