Ónodi György: Feketeleves – Avagy volt egyszer egy Heti Hetes

Ónodi György könyve: Feketeleves - Avagy volt egyszer egy Heti Hetes | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] 17 év egy ember életében sem kevés. Eltart a köldökzsinór elvágásától a bölcsődén és az óvodán keresztül az általános iskolán át majdhogynem az érettségiig, a gólyamesétől a szexig. Egy televíziós szórakoztató műsor esetében egyedülállónak mondható ez a 17 év.108 szereplő statiszták nélkül, 8 Kossuth-díjas művész adott rangot a műsornak, s reményeim szerint e könyvnek is. A készételt felszolgáltuk a képernyőn, a könyv inkább a fűszerekről beszél. Van benne édes és savanyú, csípős és keserű. Bajor Imre elköszönt tőlünk és Önöktől, “levele”, amit az égből küldött – s amelyet ki más, mint Kern András “fogott el” -, itt olvasható.17 év feldolgozása nem lehet cél. Ez a könyv a kulisszákról szól, a háttérről, a támadásoktól a magasztalásig, a dicséretektől az elátkozásig, az imádattól a gyűlöletig. Mindebben volt részünk, mely jól kitapintható a korabeli kritikákból és levelekből. Szókimondás és őszinteség – ennyi volt a szándékunk mindenféle rosszindulatú áthallás nélkül. Nem gondolom, hogy a Heti Hetes sírjára “unokáink leborulnak”, de egy szál virág talán jár. Vagy egy elgazosodott sírhant tele pipaccsal. Letépni nem érdemes, mert szinte azonnal elhervad. A Heti Hetesnek ennyi adatott. A Feketeleves egy sajátos történelemkönyv, a ma lenyomata a jövőnek és egy kicsit a jelennek is. Egy őszinte történelemkönyv sokak bánatára és még többek örömére.Ónodi György a kezdetektől a Heti Hetes főszerkesztője. Dolgozott operatőrként, szórakoztató műsorok forgatókönyvírójaként és más sikeres tévéműsorok producereként is. De mind közül a Heti Hetesre a legbüszkébb. Könyve nem nélkülözi a főcímben elhangzottakat: “Heti Hetes, minden, ami érdekes: politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek, ez a Heti Hetes, a feketeleves…” [/limit_content]

A Feketeleves – Avagy volt egyszer egy Heti Hetes című könyv egy 2017-ban megjelent, 223 oldalból álló, Irodalom, Riportkönyv, tényirodalom kategóriájú könyv, melyet Ónodi György írt és a Jaffa Kiadó adja ki a 9789634750055 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Ónodi György: Feketeleves – Avagy volt egyszer egy Heti Hetes egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Ónodi György: Feketeleves – Avagy volt egyszer egy Heti Hetes PDF, Feketeleves – Avagy volt egyszer egy Heti Hetes PDF letöltés, Ónodi György: Feketeleves – Avagy volt egyszer egy Heti Hetes ePUB, Feketeleves – Avagy volt egyszer egy Heti Hetes ePUB letöltés, Ónodi György: Feketeleves – Avagy volt egyszer egy Heti Hetes Mobi, Feketeleves – Avagy volt egyszer egy Heti Hetes Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Ónodi György további könyvei

Jaffa Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom, Riportkönyv, tényirodalom kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

223 oldalas könyvek

9789634750055 ISBN-számú könyvek

Összes könyv