Olga Gre: Papírtányér-figurák

Olga Gre könyve: Papírtányér-figurák | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Festék, ecset, olló és ragasztó szinte minden háztartásban akad, csak egy csomag papírtányért kell vennünk, és máris minden kéznél van az alkotáshoz. A tárgyakat gyerekek is könnyedén elkészíthetik, ezért már óvodás kortól ajánljuk a kötetet.A tartalombólAnyagok és eszközökFigurák papírtányérbólRókaCápaCsirkeKrokodilBagolyRákMacskaKutyaGombaDenevérSzületésnapi csákóRepülő csészealjRák fejpántDínó fejpántŰrlény fejpántGörögdinnye táskaHalacska táskaDínó táskaTeknős [/limit_content]

A Papírtányér-figurák című könyv egy 2016-ban megjelent, 32 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet Olga Gre írt és a Cser Kiadó adja ki a 9789632784878 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Olga Gre: Papírtányér-figurák egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Olga Gre: Papírtányér-figurák PDF, Papírtányér-figurák PDF letöltés, Olga Gre: Papírtányér-figurák ePUB, Papírtányér-figurák ePUB letöltés, Olga Gre: Papírtányér-figurák Mobi, Papírtányér-figurák Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Olga Gre további könyvei

Cser Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9789632784878 ISBN-számú könyvek

Összes könyv