Olaszy Kamilla: Wirschaftsdeutsch – Grosses Testbuch

Olaszy Kamilla könyve: Wirschaftsdeutsch - Grosses Testbuch | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A tesztkönyv a gazdasági szaknyelvi vizsgára segíti a felkészülést. Az egyes akkreditált nyelvvizsgaközpontok feladatsorait szem előtt tartva, kizárólag autentikus anyagok felhasználásával készült a könyv. Szaknyelvi szövegek alapján gyakorolhatja a nyelvtant, bővítheti szaknyelvi szókincsét, fejlesztheti olvasás- és hallásértési készségét. Tudását a megoldó-kulcsok segítségével ellenőrizheti. A könyvhöz külön CD is kapható. [/limit_content]

A Wirschaftsdeutsch – Grosses Testbuch című könyv egy 2005-ban megjelent, ISBN: 9634606053 oldalból álló, Német, Szótár, nyelvkönyv kategóriájú könyv, melyet Olaszy Kamilla írt és a Olaszy Kamilla adja ki a 9789634606055 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Olaszy Kamilla: Wirschaftsdeutsch – Grosses Testbuch egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Olaszy Kamilla: Wirschaftsdeutsch – Grosses Testbuch PDF, Wirschaftsdeutsch – Grosses Testbuch PDF letöltés, Olaszy Kamilla: Wirschaftsdeutsch – Grosses Testbuch ePUB, Wirschaftsdeutsch – Grosses Testbuch ePUB letöltés, Olaszy Kamilla: Wirschaftsdeutsch – Grosses Testbuch Mobi, Wirschaftsdeutsch – Grosses Testbuch Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Olaszy Kamilla további könyvei

Olaszy Kamilla kiadó további könyvei

Német, Szótár, nyelvkönyv kategóriájú könyvek

2005-ban megjelent könyvek

ISBN: 9634606053 oldalas könyvek

9789634606055 ISBN-számú könyvek

Összes könyv