Nógrádi György: Szerencsénk volt, túléltük… – Világpolitika 1945-től napjainkig

Nógrádi György könyve: Szerencsénk volt, túléltük... - Világpolitika 1945-től napjainkig | könyv borító

[limit_content length=”400″] Nógrádi György könyvében azoknak az eseményeknek a történetét idézi fel a 20. és a 21. századból, amelyeket vagy fontosnak tart, vagy valamilyen módon a résztvevője volt. A válogatás természetesen szubjektív. Írása nem történelemkönyv, hanem egyfajta gondolatébresztő, amely segít jobban eligazodni a mai globalizált világban, amelyben teljesen át kell értelmezni a védelem feladatait, a biztonság és a szabadságjogok kritériumait. [/limit_content]

A Szerencsénk volt, túléltük… – Világpolitika 1945-től napjainkig című könyv egy 2017-ban megjelent, 288 oldalból álló, Politika, Történelem kategóriájú könyv, melyet Nógrádi György írt és a Kossuth Kiadó adja ki a 9789630987110 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Nógrádi György: Szerencsénk volt, túléltük… – Világpolitika 1945-től napjainkig egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Nógrádi György: Szerencsénk volt, túléltük… – Világpolitika 1945-től napjainkig PDF, Szerencsénk volt, túléltük… – Világpolitika 1945-től napjainkig PDF letöltés, Nógrádi György: Szerencsénk volt, túléltük… – Világpolitika 1945-től napjainkig ePUB, Szerencsénk volt, túléltük… – Világpolitika 1945-től napjainkig ePUB letöltés, Nógrádi György: Szerencsénk volt, túléltük… – Világpolitika 1945-től napjainkig Mobi, Szerencsénk volt, túléltük… – Világpolitika 1945-től napjainkig Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Nógrádi György további könyvei

Kossuth Kiadó kiadó további könyvei

Politika, Történelem kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

288 oldalas könyvek

9789630987110 ISBN-számú könyvek

Összes könyv