Nógrádi Gergely: Szigeti veszedelem

Nógrádi Gergely könyve: Szigeti veszedelem | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] 1566 nyarán a valaha élt leghatalmasabb szultán, Szulejmán a csöpp magyarországi vár ellen fordul legyőzhetetlen hadseregével. Százezer vérszomjas török katona ront kétezer-ötszáz szigeti vitézre. A magyarok nem menekül el, hetekig harcolnak, életüket adják a nemzetért, a hazáért.A Szigeti veszedelem Zrínyi Miklós verses eposza, melyben dédapjának, Szigetvár vértanú védőjének állít emléket. A Manó Könyvek Klassz!-sorozatában Nógrádi Gergely az eredeti cselekményt követve, prózai formában írja újra a klasszikus irodalom gyöngyszemeit, azzal a céllal, hogy a remekművek a mai fiatalok számára is érthető és szerethető olvasmányok legyen. A sorozat köteteinek különlegessége, hogy az eredeti regényekből kiemelt szövegrészleteket is tartalmaznak, segítve ezzel azok iskolai feldolgozását. [/limit_content]

A Szigeti veszedelem című könyv egy 2017-ban megjelent, 224 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Kötelező olvasmányok kategóriájú könyv, melyet Nógrádi Gergely írt és a Manó Könyvek adja ki a 9789634033370 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Nógrádi Gergely: Szigeti veszedelem egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Nógrádi Gergely: Szigeti veszedelem PDF, Szigeti veszedelem PDF letöltés, Nógrádi Gergely: Szigeti veszedelem ePUB, Szigeti veszedelem ePUB letöltés, Nógrádi Gergely: Szigeti veszedelem Mobi, Szigeti veszedelem Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Nógrádi Gergely további könyvei

Manó Könyvek kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Kötelező olvasmányok kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

224 oldalas könyvek

9789634033370 ISBN-számú könyvek

Összes könyv