Nógrádi Gábor: Az öcsém zseni – Tom és Geri 2.

Nógrádi Gábor könyve: Az öcsém zseni - Tom és Geri 2. | könyv borító

[limit_content length=”400″] Tomnak minden oka megvan az elkeseredésre. Megharagszik rá szerelme, Eszter, meg kell verekednie Digóval, a suli legveszettebb tanulójával, ráadásul még mindig mindenki Gerit, a bátyját tartja zseninek. Persze Tomot nem olyan fából faragták, hogy elbújik egy sarokba sírdogálni. Az egész világgal felveszi a harcot, ha kell. Szerencsére nem kell. Csupán Digó apjával és az ismét megjelenő Konrád Ottóval kell megküzdenie a hetedikesek Szövetségének segítségével. A két sötét figura titokban olyan akciót tervez, amely gyerekek tízezreit sodorhatja veszélybe. Egyedül Geri új találmányával lehet leleplezni a gonosztevőket. De vajon Geri engedi-e Tomnak, hogy felhasználja a találmányt? A szórakoztató és izgalmas regény a szerző nagy sikerű könyvének, A bátyám zseninek folytatása. [/limit_content]

A Az öcsém zseni – Tom és Geri 2. című könyv egy 2009-ban megjelent, 240 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Nógrádi Gábor írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789631186529 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Nógrádi Gábor: Az öcsém zseni – Tom és Geri 2. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Nógrádi Gábor: Az öcsém zseni – Tom és Geri 2. PDF, Az öcsém zseni – Tom és Geri 2. PDF letöltés, Nógrádi Gábor: Az öcsém zseni – Tom és Geri 2. ePUB, Az öcsém zseni – Tom és Geri 2. ePUB letöltés, Nógrádi Gábor: Az öcsém zseni – Tom és Geri 2. Mobi, Az öcsém zseni – Tom és Geri 2. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Nógrádi Gábor további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

240 oldalas könyvek

9789631186529 ISBN-számú könyvek

Összes könyv