Niksz Gyula: Nagy Barkácssuli Könyv 3.

Niksz Gyula, Könnyü Mária könyve: Nagy Barkácssuli Könyv 3. | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Rövid ismertető: A gyerekeknél az év minden szakaszában szívesen töltik szabadidejüket alkotással, mely nagyszerű időtöltés, és közben a kézügyességük, kreativitásuk is fejlődik. Könyvünkben különböző ötletek találhatóak az évszakoknak megfelelően, lehet velük játszani, gyerekszobát dekorálni, de akár ajándékozásra is kiválóan alkalmasak. A szükséges alapanyagok könnyen beszerezhetőek, sok helyen igyekeztünk kidobásra szánt, háztartásban található holmikat újrahasznosítani. Minden modellt lépésről lépésre fotókkal illusztráltunk, hogy azok elkészítése valóban gyerekjáték legyen. [/limit_content]

A Nagy Barkácssuli Könyv 3. című könyv egy 2015-ban megjelent, 96 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet Könnyü Mária, Niksz Gyula írt és a Pannon-Literatúra Kft. adja ki a 9789632516356 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Könnyü Mária, Niksz Gyula: Nagy Barkácssuli Könyv 3. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Könnyü Mária, Niksz Gyula: Nagy Barkácssuli Könyv 3. PDF, Nagy Barkácssuli Könyv 3. PDF letöltés, Könnyü Mária, Niksz Gyula: Nagy Barkácssuli Könyv 3. ePUB, Nagy Barkácssuli Könyv 3. ePUB letöltés, Könnyü Mária, Niksz Gyula: Nagy Barkácssuli Könyv 3. Mobi, Nagy Barkácssuli Könyv 3. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Könnyü Mária, Niksz Gyula további könyvei

Pannon-Literatúra Kft. kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

96 oldalas könyvek

9789632516356 ISBN-számú könyvek

Összes könyv