Niederhauser Emil: Oroszország története

Niederhauser Emil, Font Márta, Szvák Gyula, Krausz Tamás könyve: Oroszország története | könyv borító

[limit_content length=”400″] A szerzők egyként szakítottak a szovjet történetírás idealizáló felfogásával és az emigráns irodalom pamfletszerű tárgyalásmódjával. A hagyományos eseménytörténet helyett a problématörténeti műfajt választották. Az orosz história sajátosságait igyekeztek megjeleníteni, az okok és következmények felkutatásának módszerével. Egy nagy nép és egy erős állam ellentmondásos történelmi kapcsolata, viszontagságos fejlődéstörténete elevenedik meg a könyv lapjain. Egy birodalomé, amely a fennállása során egyformán elkülönült a Nyugattól és a Kelettől. Történelme folyamán hol egyikhez, hol másikhoz került közelebb, ám mindvégig megmaradt sajátosan orosznak. [/limit_content]

A Oroszország története című könyv egy 2001-ban megjelent, 690 oldalból álló, Történelem Világtörténelem, Általános kategóriájú könyv, melyet Font Márta, Krausz Tamás, Niederhauser Emil, Szvák Gyula írt és a Pannonica Kiadó adja ki a 9789639252370 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Font Márta, Krausz Tamás, Niederhauser Emil, Szvák Gyula: Oroszország története egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Font Márta, Krausz Tamás, Niederhauser Emil, Szvák Gyula: Oroszország története PDF, Oroszország története PDF letöltés, Font Márta, Krausz Tamás, Niederhauser Emil, Szvák Gyula: Oroszország története ePUB, Oroszország története ePUB letöltés, Font Márta, Krausz Tamás, Niederhauser Emil, Szvák Gyula: Oroszország története Mobi, Oroszország története Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Font Márta, Krausz Tamás, Niederhauser Emil, Szvák Gyula további könyvei

Pannonica Kiadó kiadó további könyvei

Történelem Világtörténelem, Általános kategóriájú könyvek

2001-ban megjelent könyvek

690 oldalas könyvek

9789639252370 ISBN-számú könyvek

Összes könyv