Nicole Williams: Clash – Csattanás (Zuhanás 2.) – Puhakötés

Nicole Williams könyve: Clash - Csattanás (Zuhanás 2.) - Puhakötés | könyv borító

[limit_content length=”400″] A New York Times bestseller Crash folytatása.Jude és Lucy csak abban ért egyet, hogy Rómeó és Júlia történetéhez méltó módon tombol közöttük a szenvedély. Meg abban, hogy állandóan veszekedni kell…Az sem segít, hogy Lucy halálosan féltékeny arra a vezérszurkoló lányra, aki beférkőzött Jude életébe.Lucy igyekszik belekapaszkodni a nélkülözhetetlen rosszfiúba, miközben azon dolgozik, hogy ő legyen a főiskola legjobb balett-táncosa. De közben érzi, hogy valami hamarosan összeomlik…Hogy tudna anélkül a fiú nélkül élni, akit szeret? Hogy tudna úgy élni, hogy feladja az álmait? Ha rosszul dönt, mindent elveszít.A New York Times bestseller Crash folytatása – rengeteg szenvedéllyel, vívódással, nagy döntésekkel és szeretnivaló főszereplőkkel. Vesd bele magad!”Minden benne van, amit szeretek: az olvadós pillanatok, az érzelmi viharok, JUDE, az indulatok, sok-sok romantika… ja, és JUDE is!” (TotallyBookedBlog) [/limit_content]

A Clash – Csattanás (Zuhanás 2.) – Puhakötés című könyv egy 2018-ban megjelent, 224 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Nicole Williams írt és a Könyvmolyképző Kiadó Kft. adja ki a 9789634570646 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Nicole Williams: Clash – Csattanás (Zuhanás 2.) – Puhakötés egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Nicole Williams: Clash – Csattanás (Zuhanás 2.) – Puhakötés PDF, Clash – Csattanás (Zuhanás 2.) – Puhakötés PDF letöltés, Nicole Williams: Clash – Csattanás (Zuhanás 2.) – Puhakötés ePUB, Clash – Csattanás (Zuhanás 2.) – Puhakötés ePUB letöltés, Nicole Williams: Clash – Csattanás (Zuhanás 2.) – Puhakötés Mobi, Clash – Csattanás (Zuhanás 2.) – Puhakötés Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Nicole Williams további könyvei

Könyvmolyképző Kiadó Kft. kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

224 oldalas könyvek

9789634570646 ISBN-számú könyvek

Összes könyv