Nick Hornby: Egy fiúról – Hangoskönyv MP3

Nick Hornby könyve: Egy fiúról - Hangoskönyv MP3 | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Will, a 36 éves aranyifjú kedvteléseinek és a divatnak él, felelősség nélkül, akár egy tizenéves. Kalandot keresve csatlakozik az Egyedülálló Szülők klubjához, bár nincs gyermeke. Tervének megfelelően, megismerkedik csinos, fiatal, társra váró egyedülálló anyákkal, és általuk találkozik Markus-szal, a legöregebb 12 évessel is. Amit Markus otthonról hoz, lehetetlenné teszi beilleszkedését a hasonló korúak közé. Élete az iskolában rémálom, és meg kell küzdjön súlyosan depressziós anyjáért is. A regény sok humorral és empátiával meséli el, hogyan segít Markus Willnek felnőni, és miként válik Markus Will mellett igazi gyerekké. Fekete Ernő remek előadása még szórakoztatóbbá és még meghatóbbá teszi Nick Hornby világhírű művét. Felnőtteknek ajánljuk. [/limit_content]

A Egy fiúról – Hangoskönyv MP3 című könyv egy 2016-ban megjelent, ISBN: 6155157332 oldalból álló, Hangoskönyv Irodalom, Világirodalom kategóriájú könyv, melyet Nick Hornby írt és a Titis Kft. adja ki a 9786155157332 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Nick Hornby: Egy fiúról – Hangoskönyv MP3 egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Nick Hornby: Egy fiúról – Hangoskönyv MP3 PDF, Egy fiúról – Hangoskönyv MP3 PDF letöltés, Nick Hornby: Egy fiúról – Hangoskönyv MP3 ePUB, Egy fiúról – Hangoskönyv MP3 ePUB letöltés, Nick Hornby: Egy fiúról – Hangoskönyv MP3 Mobi, Egy fiúról – Hangoskönyv MP3 Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Nick Hornby további könyvei

Titis Kft. kiadó további könyvei

Hangoskönyv Irodalom, Világirodalom kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

ISBN: 6155157332 oldalas könyvek

9786155157332 ISBN-számú könyvek

Összes könyv