Nick Callow: Neymar – A szurkolói könyv

Nick Callow könyve: Neymar - A szurkolói könyv | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] S?o Paulo utcáitól és a Santostól a világ legnagyobb stadionjaiig,az FC Barcelona és a brazil válogatott csatára, Neymar napjainklabdarúgásának egyik legnagyobb sztárja.Ez az izgalmas történetekkel és adatokkal teli könyv bemutatjaa játékos elképesztő felemelkedését, és az embert, aki 24 éveskorára többet szerepelt az újságok címlapján, mint a legtöbbfutballista egész életében. Egy klasszis lenyűgöző története,aki ontja a gólokat a Barçában, és olimpiai aranyérmet szerzetthazájának 2016-ban, Rióban. [/limit_content]

A Neymar – A szurkolói könyv című könyv egy 2017-ban megjelent, 63 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Sport, játék kategóriájú könyv, melyet Nick Callow írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789634064381 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Nick Callow: Neymar – A szurkolói könyv egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Nick Callow: Neymar – A szurkolói könyv PDF, Neymar – A szurkolói könyv PDF letöltés, Nick Callow: Neymar – A szurkolói könyv ePUB, Neymar – A szurkolói könyv ePUB letöltés, Nick Callow: Neymar – A szurkolói könyv Mobi, Neymar – A szurkolói könyv Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Nick Callow további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Sport, játék kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

63 oldalas könyvek

9789634064381 ISBN-számú könyvek

Összes könyv