Niall Ferguson: A világ háborúja – A gyűlölet évszázadának története

Niall Ferguson könyve: A világ háborúja - A gyűlölet évszázadának története | könyv borító

[limit_content length=”400″] A világhírű brit történész, Niall Ferguson legjelentősebb műve amelyből Magyarországon is nagy sikerrel bemutatott tévésorozat készült forradalmi módon újraértelmezi a modern kort, amelyet alaposan megmérgezett a kibékíthetetlen faji különbségek gondolatköre. A szerző a rá jellemző éleslátással, elevenséggel és eredetiséggel kísérli meg felfejteni, mi romolhatott el a XX. század beköszöntével. Fergusont a Time magazin 2004-ben a világ száz legbefolyásosabb embere közé sorolta. A világ háborúja a nagy érdeklődésre való tekintettel most új köntösben, javított szöveggel jelenik meg. [/limit_content]

A A világ háborúja – A gyűlölet évszázadának története című könyv egy 2016-ban megjelent, 760 oldalból álló, Jelenkori történelem, Történelem Világtörténelem kategóriájú könyv, melyet Niall Ferguson írt és a Scolar Kiadó adja ki a 9789632446554 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Niall Ferguson: A világ háborúja – A gyűlölet évszázadának története egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Niall Ferguson: A világ háborúja – A gyűlölet évszázadának története PDF, A világ háborúja – A gyűlölet évszázadának története PDF letöltés, Niall Ferguson: A világ háborúja – A gyűlölet évszázadának története ePUB, A világ háborúja – A gyűlölet évszázadának története ePUB letöltés, Niall Ferguson: A világ háborúja – A gyűlölet évszázadának története Mobi, A világ háborúja – A gyűlölet évszázadának története Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Niall Ferguson további könyvei

Scolar Kiadó kiadó további könyvei

Jelenkori történelem, Történelem Világtörténelem kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

760 oldalas könyvek

9789632446554 ISBN-számú könyvek

Összes könyv