Nényei Pál: Az irodalom visszavág 1. – Léda tojásaitól az Aranyszamárig

Nényei Pál könyve: Az irodalom visszavág 1. - Léda tojásaitól az Aranyszamárig | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ez a könyv azoknak szól, akiknek gyöngybetűkkel teleírt füzetében különböző színekkel alá vannak húzva a címek, és kiemelő filccel jelölve a megtanulandó fogalmak. Akik a kötelező olvasmány kifejezés elhangzásakor heveny undort éreznek, és azonnal internetes összefoglalások, meg Kötelezők röviden című kiadványok után néznek, akik a memoriterek magolása közben szitkozódnak, és a költő meg a tanár édesanyját emlegetik. Nényei Pál középiskolai tanár és drámaíró épp az irodalom történetét írja: kamaszoknak! De nemcsak azoknak, akiknek már eddig is fontosak voltak a regények, versek, színművek. Sőt, nem is csak kamaszoknak, hanem bárkinek! A szerző szerint ugyanis az irodalom nem tantárgy, hanem az, amitől… ember az ember. A jó tanulók per­sze használhatják “segédtankönyvként” is, a többiek viszont csak élvezzék a könyv humorát, és nézzenek menő és életbe vágó dolog­ként az irodalomra! Ez az első kötet, de hamarosan jön a folytatás!Ezt a könyvet 12-18 éves gyerekek számára ajánljuk. [/limit_content]

A Az irodalom visszavág 1. – Léda tojásaitól az Aranyszamárig című könyv egy 2017-ban megjelent, 423 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Kötelező olvasmányok kategóriájú könyv, melyet Nényei Pál írt és a Tilos az Á Könyvek adja ki a 9789634103080 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Nényei Pál: Az irodalom visszavág 1. – Léda tojásaitól az Aranyszamárig egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Nényei Pál: Az irodalom visszavág 1. – Léda tojásaitól az Aranyszamárig PDF, Az irodalom visszavág 1. – Léda tojásaitól az Aranyszamárig PDF letöltés, Nényei Pál: Az irodalom visszavág 1. – Léda tojásaitól az Aranyszamárig ePUB, Az irodalom visszavág 1. – Léda tojásaitól az Aranyszamárig ePUB letöltés, Nényei Pál: Az irodalom visszavág 1. – Léda tojásaitól az Aranyszamárig Mobi, Az irodalom visszavág 1. – Léda tojásaitól az Aranyszamárig Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Nényei Pál további könyvei

Tilos az Á Könyvek kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Kötelező olvasmányok kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

423 oldalas könyvek

9789634103080 ISBN-számú könyvek

Összes könyv