Németh Ervin: Positive English for Beginners

Németh Ervin könyve: Positive English for Beginners - Angol nyelvkönyv 60-90 tanórás kezdő felnőtt tanfolyamok számára - A1-A2 | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A kiadvány elsősorban a középiskolás és felnőtt korosztály alapozó könyve kíván lenni. Felhasználható 60-90 órás kezdő nyelvtanfolyamokon (A1-A2 szinten). [/limit_content]

A Positive English for Beginners című könyv egy 2013-ban megjelent, 210 oldalból álló, Angol, Szótár, nyelvkönyv kategóriájú könyv, melyet Németh Ervin írt és a AngolSuli Kiadó adja ki a 9789638974501 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Németh Ervin: Positive English for Beginners egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Németh Ervin: Positive English for Beginners PDF, Positive English for Beginners PDF letöltés, Németh Ervin: Positive English for Beginners ePUB, Positive English for Beginners ePUB letöltés, Németh Ervin: Positive English for Beginners Mobi, Positive English for Beginners Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Németh Ervin további könyvei

AngolSuli Kiadó kiadó további könyvei

Angol, Szótár, nyelvkönyv kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

210 oldalas könyvek

9789638974501 ISBN-számú könyvek

Összes könyv