Németh Csaba: ZALPOVA STRILʹBA 1956 ROKU, TA YOHO MEMORIAL NA PLOSHCHI KOSHUTA

Németh Csaba könyve: ZALPOVA STRILʹBA 1956 ROKU, TA YOHO MEMORIAL NA PLOSHCHI KOSHUTA | könyv borító

[limit_content length=”400″] 1956. október 25-én, máig tisztázatlan körülmények között magyar karhatalmi és szovjet katonai alakulatok tüzet nyitottak a Kossuth téren gyülekező békés tüntetőkre. Az áldozatok pontos száma a mai napig ismeretlen. A tér 2014-es átépítése során az Országház egyik korábbi szellőzőalagútjában kapott helyet a sortűz és a forradalom áldozatai előtt tisztelgő kiállítás és emlékhely. A brosúra a korszak és a forradalom eseményeit, a “véres csütörtök” történéseit és a központi kiállítóteret mutatja be. [/limit_content]

A ZALPOVA STRILʹBA 1956 ROKU, TA YOHO MEMORIAL NA PLOSHCHI KOSHUTA című könyv egy 2019-ban megjelent, 32 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Németh Csaba írt és a ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA adja ki a 9786155674990 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Németh Csaba: ZALPOVA STRILʹBA 1956 ROKU, TA YOHO MEMORIAL NA PLOSHCHI KOSHUTA egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Németh Csaba: ZALPOVA STRILʹBA 1956 ROKU, TA YOHO MEMORIAL NA PLOSHCHI KOSHUTA PDF, ZALPOVA STRILʹBA 1956 ROKU, TA YOHO MEMORIAL NA PLOSHCHI KOSHUTA PDF letöltés, Németh Csaba: ZALPOVA STRILʹBA 1956 ROKU, TA YOHO MEMORIAL NA PLOSHCHI KOSHUTA ePUB, ZALPOVA STRILʹBA 1956 ROKU, TA YOHO MEMORIAL NA PLOSHCHI KOSHUTA ePUB letöltés, Németh Csaba: ZALPOVA STRILʹBA 1956 ROKU, TA YOHO MEMORIAL NA PLOSHCHI KOSHUTA Mobi, ZALPOVA STRILʹBA 1956 ROKU, TA YOHO MEMORIAL NA PLOSHCHI KOSHUTA Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Németh Csaba további könyvei

ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9786155674990 ISBN-számú könyvek

Összes könyv