Nemes-Dedinai Zsuffa Sándor: A hunok története

Nemes-Dedinai Zsuffa Sándor könyve: A hunok története | könyv borító

[limit_content length=”400″] A hun-magyar rokonságot bizonyító ősforrásokat összegyűjtve és a hunok történetét röviden összefoglalva, talán a hun-magyarrokonság tényére is rámutattam, amit ma – sajnos – még kevesen vallanak. Szilárd a meggyőződésem, hogy huszárságunk eredetét nem a szlávok, hanem a hunok történelmében kell keresni. S ezt még igen tisztelt ellenfeleimnek is el kell ismerni, ha forrásműveim adatait hiteles adatoknak és szerény fáradozásomat komoly munkának hajlandók tekinteni. [/limit_content]

A A hunok története című könyv egy 2012-ban megjelent, 76 oldalból álló, Történelem Magyar történelem, Őstörténet és honfoglalás kategóriájú könyv, melyet Nemes-Dedinai Zsuffa Sándor írt és a Nemzeti Örökség Kiadó adja ki a 9789638940957 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Nemes-Dedinai Zsuffa Sándor: A hunok története egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Nemes-Dedinai Zsuffa Sándor: A hunok története PDF, A hunok története PDF letöltés, Nemes-Dedinai Zsuffa Sándor: A hunok története ePUB, A hunok története ePUB letöltés, Nemes-Dedinai Zsuffa Sándor: A hunok története Mobi, A hunok története Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Nemes-Dedinai Zsuffa Sándor további könyvei

Nemzeti Örökség Kiadó kiadó további könyvei

Történelem Magyar történelem, Őstörténet és honfoglalás kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

76 oldalas könyvek

9789638940957 ISBN-számú könyvek

Összes könyv