Nemere István: Égi ajándék – Mohamed és a többiek

Nemere István könyve: Égi ajándék - Mohamed és a többiek | könyv borító

[limit_content length=”400″] “Az iszlám vallás a 7. században kezdődött, amikor is egy középkorú kereskedőt meglátogatott Allah küldötte és diktálni kezdte neki az új hitet, az új törvényeket. A könyvben megelevenedik egy régi, de nagyon érdekes és szép világ, az arab törzsek egymással sokszor szembeforduló, mégis, az értékekre is figyelő társadalma. A műből nem csak Mohamed életére és harcaira, de a korabeli arabok hitvilágára is fény derül. Megtudjuk, hogyan indult hódító útjáraegy későbbi világvallás, amelynek vadhajtásai ma már sok ország békéjét is fenyegetik. Pedig nem ez volt a cél, nem ilyen volt a kezdet.” [/limit_content]

A Égi ajándék – Mohamed és a többiek című könyv egy 2015-ban megjelent, 192 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági ism. terjesztő, Történelem kategóriájú könyv, melyet Nemere István írt és a CSENGŐKERT KIADÓ adja ki a 9786155537127 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Nemere István: Égi ajándék – Mohamed és a többiek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Nemere István: Égi ajándék – Mohamed és a többiek PDF, Égi ajándék – Mohamed és a többiek PDF letöltés, Nemere István: Égi ajándék – Mohamed és a többiek ePUB, Égi ajándék – Mohamed és a többiek ePUB letöltés, Nemere István: Égi ajándék – Mohamed és a többiek Mobi, Égi ajándék – Mohamed és a többiek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Nemere István további könyvei

CSENGŐKERT KIADÓ kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági ism. terjesztő, Történelem kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

192 oldalas könyvek

9786155537127 ISBN-számú könyvek

Összes könyv