Nem semmi! – Kiffo esete a Pitbullal

könyve: Nem semmi! - Kiffo esete a Pitbullal | könyv borító

[limit_content length=”400″] Egyáltalán nem ismerlek. Nem ismernélek meg, ha egy lyukban lennék a földben. Ha ezt a sztorit néhány barátomnak mesélném, ők már ismernék Jaryd Kiffinget, és engem is, ismernék a sulit, meg mindent. Kezdhetném mindjárt azzal, mi történt az új irodalomtanárnőnkkel, Miss Shagg-gel, aki morogva és a nyálát csorgatva trappolt be az osztályba. De te nem tudsz semmit. Már bocs.”Hihetetlenül jól ábrázolja a tinik életét, a tanárokat és az igazi barátságot, némi krimivel fűszerezve. Imádtam” (Jo Stanley, The Panel) [/limit_content]

A Nem semmi! – Kiffo esete a Pitbullal című könyv egy 2012-ban megjelent, 246 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyv, melyet írt és a Könyvmolyképző Kiadó Kft. adja ki a 9789632455051 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Nem semmi! – Kiffo esete a Pitbullal egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Nem semmi! – Kiffo esete a Pitbullal PDF, Nem semmi! – Kiffo esete a Pitbullal PDF letöltés, : Nem semmi! – Kiffo esete a Pitbullal ePUB, Nem semmi! – Kiffo esete a Pitbullal ePUB letöltés, : Nem semmi! – Kiffo esete a Pitbullal Mobi, Nem semmi! – Kiffo esete a Pitbullal Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Könyvmolyképző Kiadó Kft. kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

246 oldalas könyvek

9789632455051 ISBN-számú könyvek

Összes könyv