Nele Neuhaus: Charlotte 3. – Váratlan vendég

Nele Neuhaus könyve: Charlotte 3. - Váratlan vendég | könyv borító

[limit_content length=”400″] Charlotte és legjobb barátnője, Doris szerint az új lovasoktató kimondottan jófej – csak kár, hogy magával hozta az idegesítő Katie-t! Charlotte alig várja Thierry látogatását, de jókedve hamar elmúlik, amikor Katie szidni kezdi Concorde-ot, Charlotte lovát, és gyorsan megutáltatja magát a többiekkel. Ám nemsokára még ennél is nagyobb baj történik! Hírt kapnak: lehet, hogy a lovarda bezár, mert a várossal kötött területhasznosítási szerződése hamarosan lejár. Charlotte és barátnője nem adja fel: harcolni kezdenek szeretett lovardájukért, a segítség pedig váratlan helyről érkezik. [/limit_content]

A Charlotte 3. – Váratlan vendég című könyv egy 2017-ban megjelent, 255 oldalból álló, 7-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Nele Neuhaus írt és a Manó Könyvek adja ki a 9789634033318 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Nele Neuhaus: Charlotte 3. – Váratlan vendég egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Nele Neuhaus: Charlotte 3. – Váratlan vendég PDF, Charlotte 3. – Váratlan vendég PDF letöltés, Nele Neuhaus: Charlotte 3. – Váratlan vendég ePUB, Charlotte 3. – Váratlan vendég ePUB letöltés, Nele Neuhaus: Charlotte 3. – Váratlan vendég Mobi, Charlotte 3. – Váratlan vendég Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Nele Neuhaus további könyvei

Manó Könyvek kiadó további könyvei

7-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

255 oldalas könyvek

9789634033318 ISBN-számú könyvek

Összes könyv