National Geographic: Athén – Városjárók zsebkalauza

National Geographic könyve: Athén - Városjárók zsebkalauza | könyv borító

[limit_content length=”400″] Térképmellékletekkel. A kisméretű, zsebkönyv formátumú köteteink valóságos kincsek: oldalaikon a lehető legkisebb helyen a lehető legtöbb praktikus információt helyezték el. Egy-egy világváros minden fontos látnivalója, étterme, szórakozóhelye, múzeuma belefér e parányi könyvecskébe. Az adott város 6-8 kerületének legjelentősebb célpontjait soroljuk fel két-két oldalon címük és nyitvatartásuk megjelölésével, az esetleges belépődíjak feltüntetésével, majd ugyanezt a lét oldalt felhajtva megpillanthatjuk a tárgyalt kerület térképét, két oldalán az említett látványosságok színes képkockáival. Bevezető és általános tudnivalók, vásárlás, közlekedés, helyi események, szervezett programok, nyitvatartási szokások, szálláshelyek, metrótérkép. Nélkülözhetetlen útitárs annak, aki pár napra szeretne megismerkedni egy nagyváros legkiemelkedőbb nevezetességeivel. [/limit_content]

A Athén – Városjárók zsebkalauza című könyv egy 2006-ban megjelent, ISBN: 9789639547377 oldalból álló, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet National Geographic írt és a Geographia Kiadó Kft. adja ki a 9789639547377 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a National Geographic: Athén – Városjárók zsebkalauza egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: National Geographic: Athén – Városjárók zsebkalauza PDF, Athén – Városjárók zsebkalauza PDF letöltés, National Geographic: Athén – Városjárók zsebkalauza ePUB, Athén – Városjárók zsebkalauza ePUB letöltés, National Geographic: Athén – Városjárók zsebkalauza Mobi, Athén – Városjárók zsebkalauza Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

National Geographic további könyvei

Geographia Kiadó Kft. kiadó további könyvei

Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2006-ban megjelent könyvek

ISBN: 9789639547377 oldalas könyvek

9789639547377 ISBN-számú könyvek

Összes könyv