Naszvadi Judith: A mi ’56-unk

Naszvadi Judith könyve: A mi '56-unk | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Milyen lenyomatot hagyott bennünk 1956?Történelem alulnézetből, avagy családi emlékek, személyes történetek az ominózus őszről, ami után minden más lett.Hogyan lesz egy 17 éves gyárimunkás fiúból néhány nap leforgása alatt forradalmár? Mi történt Erdélyben 56-ban? Mikor eszmél rá a hatéves kislány, hogy a nagyapja Magyarország legfontosabb embere? Hogyan él tovább az, akinek a menyasszonya örökre elhagyta az országot? Hogyan válik a távoli kultúrából érkező idegen október 23. szellemiségét átérző emberré?Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre válaszol többek között Horgas Eszter, Varga Miklós, Kiss Zoltán Zéro, Tordai Teri, Vámos Miklós, Bornai Tibor és sokan mások. A különös, szívszorító vagy kalandos emlékekből megismerhetjük az ezerarcú forradalom néhány emberi mozzanatát.Naszvadi Judith családi érintettsége okán is kezdte el feltenni a kérdéseket előbb szűkebb, majd tágabb környezetében.A 60. évfordulóra így, ezekből az interjúkból állt össze A mi ’56-unk. [/limit_content]

A A mi ’56-unk című könyv egy 2016-ban megjelent, 262 oldalból álló, Történelem Magyar történelem, 1956 kategóriájú könyv, melyet Naszvadi Judith írt és a Figyelem Kiadó adja ki a 9786155596261 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Naszvadi Judith: A mi ’56-unk egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Naszvadi Judith: A mi ’56-unk PDF, A mi ’56-unk PDF letöltés, Naszvadi Judith: A mi ’56-unk ePUB, A mi ’56-unk ePUB letöltés, Naszvadi Judith: A mi ’56-unk Mobi, A mi ’56-unk Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Naszvadi Judith további könyvei

Figyelem Kiadó kiadó további könyvei

Történelem Magyar történelem, 1956 kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

262 oldalas könyvek

9786155596261 ISBN-számú könyvek

Összes könyv