Napi 30 perc az egészséges szívért

könyve: Napi 30 perc az egészséges szívért - Átfogó program szívünk egészségének megőrzésére | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

[limit_content length=”400″] A könyv a legújabb orvosi kutatások eredményeit ülteti át a mindennapi gyakorlatba, s kínál rugalmasan alkalmazható, bizonyítottan eredményes szívvédő életmódprogramot. Segítségével könnyedén megreformálhatjuk étrendünket, mozgékonyabbá válhatunk, és testileg-lelkileg felfrissülve foghatunk szívünk tudatos védelmébe. [/limit_content]

A Napi 30 perc az egészséges szívért című könyv egy 2009-ban megjelent, 320 oldalból álló, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet írt és a Reader’s Digest Kiadó adja ki a 9789632890142 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Napi 30 perc az egészséges szívért egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Napi 30 perc az egészséges szívért PDF, Napi 30 perc az egészséges szívért PDF letöltés, : Napi 30 perc az egészséges szívért ePUB, Napi 30 perc az egészséges szívért ePUB letöltés, : Napi 30 perc az egészséges szívért Mobi, Napi 30 perc az egészséges szívért Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Reader’s Digest Kiadó kiadó további könyvei

Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

320 oldalas könyvek

9789632890142 ISBN-számú könyvek

Összes könyv