Nagy László: Csodafiu-szarvas – Versek a fiatalságról, fiatalkonak

Nagy László könyve: Csodafiu-szarvas - Versek a fiatalságról, fiatalkonak | könyv borító

[limit_content length=”400″] Nagy László fiataloknak írott verseit gyűjti csokorba a kötet, amelynek címét még maga a költő adta. Az új kiadás összeállításakor is a költő eredeti szempontjait igyekeztünk figyelembe venni. [/limit_content]

A Csodafiu-szarvas – Versek a fiatalságról, fiatalkonak című könyv egy 2015-ban megjelent, 148 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Nagy László írt és a Magyar Napló Kiadó adja ki a 9786155465574 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Nagy László: Csodafiu-szarvas – Versek a fiatalságról, fiatalkonak egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Nagy László: Csodafiu-szarvas – Versek a fiatalságról, fiatalkonak PDF, Csodafiu-szarvas – Versek a fiatalságról, fiatalkonak PDF letöltés, Nagy László: Csodafiu-szarvas – Versek a fiatalságról, fiatalkonak ePUB, Csodafiu-szarvas – Versek a fiatalságról, fiatalkonak ePUB letöltés, Nagy László: Csodafiu-szarvas – Versek a fiatalságról, fiatalkonak Mobi, Csodafiu-szarvas – Versek a fiatalságról, fiatalkonak Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Nagy László további könyvei

Magyar Napló Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

148 oldalas könyvek

9786155465574 ISBN-számú könyvek

Összes könyv