Nagy Katalin: Tűrhető Lajos, Világgá mentem

Nagy Katalin könyve: Tűrhető Lajos, Világgá mentem | könyv borító

[limit_content length=”400″] Nagy Katalin két vidám történetének főhőse Tűrhető Lajos, azaz Öcsi, a Kormos család legelevenebb tagja. Mindig meg tudja lepni a többieket: hol egy kiskutyát visz haza, hol egy egész csapat gyereket hív meg karácsonyra, ajándékképpen a családja számára. Néha előfordul, hogy verekszik, de csakis azért, hogy megvédje a lányokat. Amikor megtudja, hogy Nagyi elcserélné őt egy jobb gyerekért, fogja magát és világgá megy. Azaz elindul. De aztán egy hirtelen jött ötlettől vezérelve inkább összehív egy lakógyűlést, és végül mégsem megy sehova, hanem ő lesz a ház ünnepelt hőse. [/limit_content]

A Tűrhető Lajos, Világgá mentem című könyv egy 2017-ban megjelent, 123 oldalból álló, 7-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Nagy Katalin írt és a Manó Könyvek adja ki a 9789634033356 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Nagy Katalin: Tűrhető Lajos, Világgá mentem egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Nagy Katalin: Tűrhető Lajos, Világgá mentem PDF, Tűrhető Lajos, Világgá mentem PDF letöltés, Nagy Katalin: Tűrhető Lajos, Világgá mentem ePUB, Tűrhető Lajos, Világgá mentem ePUB letöltés, Nagy Katalin: Tűrhető Lajos, Világgá mentem Mobi, Tűrhető Lajos, Világgá mentem Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Nagy Katalin további könyvei

Manó Könyvek kiadó további könyvei

7-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

123 oldalas könyvek

9789634033356 ISBN-számú könyvek

Összes könyv