N. Tóth Anikó: Fényszilánkok

N. Tóth Anikó könyve: Fényszilánkok | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Vajon előhívható-e a múlt? S ha előhívható, vajon elmesélhető-e? Mit látunk a megfeketedett fényképeken? Mit látnánk, ha kinyitnánk a titkos szoba ajtaját? A 2005-ben megjelent, három elbeszélői szólam montázsából bontakozó családregény újrakiadása. [/limit_content]

A Fényszilánkok című könyv egy 2012-ban megjelent, 200 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet N. Tóth Anikó írt és a Kalligram Könyvkiadó adja ki a 9788081016325 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a N. Tóth Anikó: Fényszilánkok egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: N. Tóth Anikó: Fényszilánkok PDF, Fényszilánkok PDF letöltés, N. Tóth Anikó: Fényszilánkok ePUB, Fényszilánkok ePUB letöltés, N. Tóth Anikó: Fényszilánkok Mobi, Fényszilánkok Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

N. Tóth Anikó további könyvei

Kalligram Könyvkiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

200 oldalas könyvek

9788081016325 ISBN-számú könyvek

Összes könyv