Mozgásban az egészség

könyve: Mozgásban az egészség - Hogyan maradhatunk egészségesek, energikusak és életvidámak időskorban is? | könyv borító

[limit_content length=”400″] “Sohasem késő mozgásba lendülni. Könyvünk az egészséges életmódot támogató ötleteken mintegy 200 tornagyakorlatot kínál, amelyek – segítenek mozgékonyabbá és energikusabbá válni, mi több, sokáig formában maradni, – növelik a csontsűrűséget és erősítik az izmokat, – javítják az egyensúlyérzéket, a koordinációt és a hajlékonyságot, – hozzájárulnak a betegségek megelőzéséhez, illetve a gyorsabb gyógyuláshoz. Csatlakozzon Ön is! Meglátja, hamarosan fiatalabbnak és életerősebbnek érzi majd magát – ráadásul az érzés tartósan megmarad.” (a Kiadó) [/limit_content]

A Mozgásban az egészség című könyv egy 2015-ban megjelent, 320 oldalból álló, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet írt és a Reader’s Digest Kiadó, Tarsago Magyarország Kft. adja ki a 9789632893068 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Mozgásban az egészség egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Mozgásban az egészség PDF, Mozgásban az egészség PDF letöltés, : Mozgásban az egészség ePUB, Mozgásban az egészség ePUB letöltés, : Mozgásban az egészség Mobi, Mozgásban az egészség Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Reader’s Digest Kiadó, Tarsago Magyarország Kft. kiadó további könyvei

Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

320 oldalas könyvek

9789632893068 ISBN-számú könyvek

Összes könyv