Motiváció Minden Napra 2. – Inspiráló gondolatok gyűjteménye

könyve: Motiváció Minden Napra 2. - Inspiráló gondolatok gyűjteménye | könyv borító

[limit_content length=”400″] Azt, hogy hogyan érzed magad a mindennapokban, leginkább két dolog határozza meg. Az egyik, hogy milyen emberekkel, a másik, hogy milyen gondolatokkal veszed körbe magad. Ezzel a sorozattal az a célunk, hogy pozitív, építő, tanulságos, lélekemelő gondolatokkal, történetekkel, idézetekkel járuljunk hozzá az utóbbihoz, és ezáltal jobb kedvre, elmélkedésre, cselekvésre ösztönözzünk.Fogadd hát társadul ennek a fantasztikus kis gyűjteménynek a második részét, amit forgass reggelente, és töltsd fel magad pozitív példákkal, vagy éppen olvasgasd elalvás előtt mint egy lelki megnyugvást a pihentető alváshoz.Szabó Péter [/limit_content]

A Motiváció Minden Napra 2. – Inspiráló gondolatok gyűjteménye című könyv egy 2018-ban megjelent, 128 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet írt és a Guruló Egyetem Kft. adja ki a 9786155420214 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Motiváció Minden Napra 2. – Inspiráló gondolatok gyűjteménye egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Motiváció Minden Napra 2. – Inspiráló gondolatok gyűjteménye PDF, Motiváció Minden Napra 2. – Inspiráló gondolatok gyűjteménye PDF letöltés, : Motiváció Minden Napra 2. – Inspiráló gondolatok gyűjteménye ePUB, Motiváció Minden Napra 2. – Inspiráló gondolatok gyűjteménye ePUB letöltés, : Motiváció Minden Napra 2. – Inspiráló gondolatok gyűjteménye Mobi, Motiváció Minden Napra 2. – Inspiráló gondolatok gyűjteménye Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Guruló Egyetem Kft. kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9786155420214 ISBN-számú könyvek

Összes könyv