Moldova György: Kádár János I-II.

Moldova György könyve: Kádár János I-II. | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Moldova György két kötetes történelmi olvasókönyve heves indulatokkal fűszerezett vitát váltott ki. Az emberek nagy része által nem ismert történelmi dokumentumok jelennek meg a könyvben, és ezek drámai megvilágításba helyeznek egy-egy eseményt. Ilyen dokumentum pl. Nagy Imre (Vologya) jelentése az orosz titkosszolgálatnak. [/limit_content]

A Kádár János I-II. című könyv egy 2006-ban megjelent, 464 oldalból álló, Történelem, Életrajzok kategóriájú könyv, melyet Moldova György írt és a Urbis Könyvkiadó adja ki a 9789639706002 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Moldova György: Kádár János I-II. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Moldova György: Kádár János I-II. PDF, Kádár János I-II. PDF letöltés, Moldova György: Kádár János I-II. ePUB, Kádár János I-II. ePUB letöltés, Moldova György: Kádár János I-II. Mobi, Kádár János I-II. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Moldova György további könyvei

Urbis Könyvkiadó kiadó további könyvei

Történelem, Életrajzok kategóriájú könyvek

2006-ban megjelent könyvek

464 oldalas könyvek

9789639706002 ISBN-számú könyvek

Összes könyv