Mókás nyelvtörők! – Találós kérdésekkel

könyve: Mókás nyelvtörők! - Találós kérdésekkel | könyv borító

[limit_content length=”400″] Pöttöm Kezek foglalkoztató sorozatunkban nyelvi fejtörőket, találós kérdéseket találhatnak a kreatív kikapcsolódásra vágyó gyerekek. [/limit_content]

A Mókás nyelvtörők! – Találós kérdésekkel című könyv egy 2016-ban megjelent, 48 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet írt és a Elektra Kiadóház Bt adja ki a 9786155679032 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Mókás nyelvtörők! – Találós kérdésekkel egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Mókás nyelvtörők! – Találós kérdésekkel PDF, Mókás nyelvtörők! – Találós kérdésekkel PDF letöltés, : Mókás nyelvtörők! – Találós kérdésekkel ePUB, Mókás nyelvtörők! – Találós kérdésekkel ePUB letöltés, : Mókás nyelvtörők! – Találós kérdésekkel Mobi, Mókás nyelvtörők! – Találós kérdésekkel Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Elektra Kiadóház Bt kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

48 oldalas könyvek

9786155679032 ISBN-számú könyvek

Összes könyv