Moka: Mire vársz, hogy boldog légy?

Moka könyve: Mire vársz, hogy boldog légy? | könyv borító

[limit_content length=”400″] “Mire vársz, hogy boldog légy?Mire vársz, mondd, miért nem lépsz?”A nevem Pénelopé, tizenegy éves vagyok,jó fej szülőkkel és egy hülye nővérrel áldott meg a sors.Van két barátnőm és egy szerelmem (totál odavagyok Artusért).Szeretek a barátnőimmel beszélgetni,kéz a kézben andalogni Artusszel,és a buszmegállóban ücsörögve gondolkozni(igen, tudom, fura szerzet vagyok).Rossz napjaimon azon filózok például,hogyan lehet megváltoztatni a világot,amikor az ember csak tizenegy éves?A nagyi szerint egy ezer mérföldes út is egy lépéssel kezdődik.Ez túl egyszerűnek tűnik. Vagy mégis igaza van?Ahogy az ég se folyton kék, úgy az élet se mindig rózsaszín.De talán segíthetünk egy kicsit átszínezni. [/limit_content]

A Mire vársz, hogy boldog légy? című könyv egy 2017-ban megjelent, 168 oldalból álló, 10-14 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Moka írt és a Könyvmolyképző Kiadó Kft. adja ki a 9789633997703 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Moka: Mire vársz, hogy boldog légy? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Moka: Mire vársz, hogy boldog légy? PDF, Mire vársz, hogy boldog légy? PDF letöltés, Moka: Mire vársz, hogy boldog légy? ePUB, Mire vársz, hogy boldog légy? ePUB letöltés, Moka: Mire vársz, hogy boldog légy? Mobi, Mire vársz, hogy boldog légy? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Moka további könyvei

Könyvmolyképző Kiadó Kft. kiadó további könyvei

10-14 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

168 oldalas könyvek

9789633997703 ISBN-számú könyvek

Összes könyv