Mohás Lívia: Arcképvázlat Szabó Magda rejtőzködő személyiségéhez

Mohás Lívia könyve: Arcképvázlat Szabó Magda rejtőzködő személyiségéhez | könyv borító

[limit_content length=”400″] Kerek születésnapot ünnepel Mohás Lívia író-pszichológus ezzel a kötetével! Mindkét “foglalkozása” jelen van ebben a letehetlenül izgalmas, érdekes, egyszuszra született irodalomtörténészi-pszichológusi portrévázlatban. Amit a pszichológus lát, azt nem láthatja az irodalomtörténész, de megírhatja az író! Sokat és sokan írtak a nemrég elhunyt kiváló írónőnkről, de erről az oldaláról, amit ebben a “vázlatban” Mohás Lívia elénk tár, soha! A két írónő “közös műve” nagyszerűen sikerült!A Hegyvidék Önkormányzat és az MMA támogatásával. [/limit_content]

A Arcképvázlat Szabó Magda rejtőzködő személyiségéhez című könyv egy 2018-ban megjelent, 128 oldalból álló, Esszé, Irodalom Irodalomtörténet kategóriájú könyv, melyet Mohás Lívia írt és a Nap Kiadó adja ki a 9789633320983 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Mohás Lívia: Arcképvázlat Szabó Magda rejtőzködő személyiségéhez egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Mohás Lívia: Arcképvázlat Szabó Magda rejtőzködő személyiségéhez PDF, Arcképvázlat Szabó Magda rejtőzködő személyiségéhez PDF letöltés, Mohás Lívia: Arcképvázlat Szabó Magda rejtőzködő személyiségéhez ePUB, Arcképvázlat Szabó Magda rejtőzködő személyiségéhez ePUB letöltés, Mohás Lívia: Arcképvázlat Szabó Magda rejtőzködő személyiségéhez Mobi, Arcképvázlat Szabó Magda rejtőzködő személyiségéhez Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Mohás Lívia további könyvei

Nap Kiadó kiadó további könyvei

Esszé, Irodalom Irodalomtörténet kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9789633320983 ISBN-számú könyvek

Összes könyv